top of page
Waterfall_edited.jpg

Lees meer op de volgende slide over: 

Zorg voor aanwezigheid 

in Tiendeveen en  Gramsbergen

Mijn Diensten:

Met onze diensten streven we ernaar dat je levensenergie voelt stromen in je lichaam. We verwachten dat het beleven van deze stroming jouw openheid, creativiteit en een vitale uitstraling oplevert. De hoofdactiviteiten van Feetality zijn re-integratietrajecten en –therapie. Aangezien het soms nodig is om langer stil te staan bij bepaalde ervaringen, biedt Feetality sommige interventies van de re-integratie traject of -therapie als losse diensten aan.   

Holistische Re-integratietherapie

€85,-

Met een integrale aanpak creëer ik mogelijkheden voor jou om dualiteit in denken en voelen op te heffen met als doel te handelen vanuit innerlijke rust. De therapie is gericht op de zorg voor geestelijke aanwezigheid, waarbij lichaam en ziel in verbinding wordt gebracht met elkaar.De therapie is ontwikkeld door diverse welzijns vormen en behandelingen met elkaar te combineren. Oa regressie, dit kan voor of na de (re)incarnatie zijn, integrale massage, energetische behandelingen, voetdiagnose, het aansturen van human resource, systemisch werk en wellness.

​Er is aandacht voor je zielsproces van invaart tot en met uitvaart en de therapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden.  De behandelingen en interventies die ingezet worden verschillen per persoon, per situatie en per moment. De sessies duren anderhalf uur en kosten 85 euro

Persoonlijkheid scan

Naar aanleiding van de persoonlijkheidsscan wordt je persoonlijke ontwikkeling in beeld gebracht. Bij Feetality gebeurd dit in de vorm van een dagarrangement. Je wordt als het ware de hele dag doorgelicht om zelfkennis en bewustwording bij jezelf te bevorderen. Ben je geïnteresseerd? vraag dan een offerte aan.

Persoonlijke verzorging/wellness

Ik werk volgens het ijsbergmodel. Wat je op het eerste gezicht ziet is de top van de ijsberg. Daaronder zit een veel groter gedeelte dan de top. Ondanks dit grote gedeelte, kunnen we niet voorbijgaan aan de top. Voor mij staat de top voor het gedrag, de persoonlijkheid, het lichaam en alles wat bij de fysieke mensheid hoort. De wellness behandelingen zijn gericht op de verzorging van het totale lichaam, inclusief het mentale gedeelte. Reiniging, schoonheid en ontspanning staan centraal hierbij.

Je kunt kiezen uit:

1

Voet- en handverzorging

€75 ,-

2

Gezichtsverzorging

€75,-

3

Lichaamsverzorging 

€75,-

Alle behandelingen duren anderhalf uur en kosten 75euro. 

Je kan ook een dag arrangement boeken. Vraag naar de mogelijkheden. Een losse behandeling (mogelijk in Gramsbergen) kost €12,50 per kwartier.

Energetische therapie en –behandelingen

Naast de klacht, kijk ik naar achterliggende psychosociale, energetische en zielkundige factoren. Ik werk op het energetische systeem wat bestaat uit chakra's, aura en meridianen. Door lichamelijk contact ontstaat de mogelijkheid voor een diepere gevoelsbeleving. Je kan de volgende behandelingen verwachten die per moment, per persoon en situatie ingezet worden: 

 • Aurahealing

 • Chakrahealing

 • Meridiaanbehandelingen

 • Energetische massage

 • Kleuren- en lichttherapie

 • Kruiden- en edelsteentherapie

 • Ankhbehandelingen

 • Kosmische schijfbehandelingen

 • Coachingsgesprekken

Workshops en bijeenkomsten 

Je kan zelf een groep samenstellen of voor een gelegenheid met een klein groepje bijeen komen. Gelegenheid zoals, geboorte, verjaardag, trouwen en overlijden. Vanuit Feetality worden ook  periodiek ontmoetingsthema’s georganiseerd.  De workshops of bijeenkomsten kunnen verschillen qua duur, grootte van groep en materialen die nodig zijn. Vraag een offerte op maat.

Retraite

Een driedaagse arrangement, waarbij je op het retraitepark JARO verblijft. In de verblijfsperiode kan je sessies volgen om in contact te komen met je ziel. Om te verblijven op JARO vragen we jou om minimaal 1 sessie van re-integratietherapie af te nemen.

1

Retraite sessie

€85 ,-

Een sessie van re-integratietherapie.

2

Verblijf per dag

€35,-

Maaltijden en overnachtingen.

HR Organisatieadvies 

Wil je jouw interne organisatie revitaliseren?

Vraag voor een intake. Ik kom bij jou op locatie. Daarna kan een offerte opgesteld worden waarin de plan van aanpak beschreven wordt. Ontmoetingen zullen bij jou op locatie plaatsvinden, maar indien de situatie er naar vraagt, kan je ook terug trekken bij Feetality. Alleen of met je groep. Feetality biedt ook re-integratietrajecten aan voor je personeel. Vraag voor een offerte op maat.

€85,-

Opstellingen

Met opstellingen maken we het onzichtbare zichtbaar, zodat je de mogelijkheid krijgt om ineffectieve patronen te doorbreken. Dit kan in verschillende vormen. Met behulp van o.a. mensen die representanten zijn, sjablonen, pony’s, e.d.  De vragen kunnen zowel familie, organisatie als ziel gerelateerd zijn. Een opstelling duurt anderhalf uur en kost €85,-

Individuele en ambulante begeleiding

Ik kan de zorg voor jou coördineren en je persoonlijk begeleiden in zelfredzaamheid. Ik kom bij je thuis, we organiseren activiteiten wat ook op andere locaties plaats kunnen vinden of bij Feetality. We besteden aandacht aan jouw financiën, dagbesteding, huisvesting, huiselijke relaties, geestelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, verslaving, activiteiten dagelijks leven, sociaal netwerk, maatschappelijke participatie, Justitie en erkenning van jezelf. Het tarief per uur is afhankelijk van een eventuele diagnose en het daaraan gekoppelde maatschappelijke ondersteuning.

Vitaliteitswinkel

De winkel van Feetality bevat producten voor thuisgebruik ter ondersteuning van de genoten behandelingen of consulten.

 

Je kunt ook voor een cadeaubon bij ons terecht.

Kom langs, bel of bericht ons.

Geïnteresseerd? Neem conact met me op!

Bedankt!
 • Facebook
 • Instagram
logo compleet png.png
bottom of page